Većinu izdanja WMAS Recordsa možete kupiti u Jugotonovoj prodavnici u Beogradu (u ul. Nušićevoj 27), po promotivnim i veoma pristupačnim cenama, u prodavnici Metropolis Music Café u Beogradu, u Makedonskoj 21 (nekada prodavnica PGP RTS-a) i „Dallas Music Shop-u” (bivši „Mamut”, Sremska 2). Izdanja možete poručiti i putem mejla: etnoumlje@gmail.com

Preuzmite katalog WMAS Records-a / Download the catalogue of WMAS Records

Mađarske narodne pesme iz Vojvodine

dupli album

WMAS cd 252/253
ISBN 978-86-89607-10-9

Moja prvenstvena namera je da projektom „Vojvođanske mađarske narodne pesme” na svoj skroman način doprinesem očuvanju i oživljavanju veoma bogate muzičke baštine, specifične za prostore u Vojvodini gde žive Mađari, sa sredstvima improvizovane muzike i savremene komponovane muzike, uz učešće kreativnih muzičara iz Vojvodine i Srbije sa kojima sarađujem niz godina. Projekat je omaž etnomuzikologu Anikó Bodor (1941-2010) – pesme su uzete iz njenih zbirki narodnih pesama vojvođanskih Mađara, ističe Silard.
Napominjemo da je WMAS Records imao tu čast da po prvi put objavi neko Silardovo izdanje u Srbiji, s obzirom da je sve dosadašnje albume ovaj muzičar evropskog renomea objavljivao za inostrane izdavačke kuće.

WMAS

Mezei Szilárd – Túl a Tiszán innen Ensemble

© Info TV