Online programi Alice in WonderBand

 Izvor: WMAS

Situacija koja nalaže da se mnogi umetnički sadržaji u svetu prikazuju onlajn, učinila je da to budu i koncert, predstava i radionice muzičkog i pozorišnog tima Alice in WonderBand, koji se bavi telesnom muzikom.

kućni onlajn koncert

Sa snimanja online koncerta AWb (foto: Alisa Dinjaški)

Kućni onlajn koncert i predstava Kiss se emituju na YouTube kanalu dvojca Alice in WonderBand od četvrtka, 30. aprila u 18 h do četvrtka, 7. maja u 23.59. Kućni onlajn koncert se održava u njihovom domu na Fruškoj gori. Ovaj vredni tim donosi tradicionalnu muziku iz Srbije i zemalja Balkana u novim aranžmanima koja je izvedena kroz spoj telesnih perkusija i pevanja, predstavljajući kulturnu baštinu ovog podneblja na neposredan, uzbudljiv i nesvakidašnji način.

Radionice ritma za decu „Detlići” su, takođe, dostupne na pomenutom kanalu. Svakog vikenda, subotom i nedeljom, dve nove radionice osvanu na ovoj adresi i obraduju decu od predškolskog uzrasta do 12 godina, kao i one koji se igraju sa njima. U pitanju su pesme/brzlice/tapšalice, koje razvijaju muzičke sposobnosti, dikciju, koordinaciju pokreta, koncentraciju i pamćenje.

Alice in WonderBand poziva da ih podržite tako što ćete započeti praćenje (subscribe) njihovog YouTube kanala ili uplatiti donaciju na paypal.me/vrbaskiana.