Igor Vince – novi album i koncerti

Izvor: WMAS

Igor Vince & His Drums, Brass and Keys su nedavno objavili novi album, a pred nama su i dva koncerta – u Zrenjaninu 29. mart i Beogradu 6. aprila.

Foto: Jasna Prolić

Kad neki belac svira u vrhunskom Afro-beat sastavu, onda to nešto znači. A Igor Vince već godinama svira u bendu Femija Kutija – Positive Force. Tako je njegov sastav Igor Vince & His Drums, Brass and Keys dobio priliku da na Kalemegdanu prošlog septembra bude zagrevanje za nastup Femi Kutija sa Makedonskom filharmonijom u organizaciji CEBEF-a.

Odličan audio i video snimak je iskorišćen za album Live@Kalemegdan, koji objavljuje Ammonite Records, baš tako – kao online audio i video izdanje. Na albumu se nalazi 42 minuta muzike, kako stvari sa studijskog albuma Letʼs Do It, tako i par novih pesama.

Objavljivanje albuma će pratiti koncerti trinaestočlanog benda u Srbiji, a dva su već pred nama. Najpre u Zrenjaninu 29. marta u prostoru Vinyl Cafe Zr, sa početkom u 22 časa, a potom će ih 6. aprila slušati publika u glavnom gradu, u Domu omladine Beograda, počev od 21 čas.

Više o beogradskom koncertu, možete videti OVDE >>